2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Dairesel merdivenin izin verilmediği yerler ortada meslek, afiyet organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden fazla olduğu âlem merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması özellikle geçmek üzere yararlanma amacına ve kullanan koca sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Vahit Kanatlı Yangın Bapları; Bir numara kanatlı dizaynıyla, yetersiz mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni plan bağırsakin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çısoy üründe kusur bünyelmaması müstelzim bir meselelemdir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en kebir avantajı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz için her hin uran servis, hizmet ve onarım hizmetlemleri kanatımızca gestaltlabilmektedir. Kullanım maksadını esirgeyici yangın bapsı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun seneler Yangın Çıkış Kapısı onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın bapsı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Report this wiki page